Tuča navijača u Beton hali: Lokali demolirani, povređene dve osobe, a na licu mesta bili Vulin i Milić VIDEO

Večeras je u Beton hali u Beogradu tokom proslave Zvezdine 32. šampionske titule u fudbalu došlo do opšte tuče navijača tog kluba i simpatizera Partizana.

Izvor: B92

Subota, 22.05.2021.

22:25

Tuča navijača u Beton hali: Lokali demolirani, povređene dve osobe, a na licu mesta bili Vulin i Milić VIDEO
Printskrin: TV Prva

Lokali "Lafajet" i "Temperament" u kojima je izbio sukob potpuno su demolirani.

Do tuče je došlo za vreme same ceremonije, a kako prenosi RTS, dve osobe su povređene. Prema navodima drugih medija uhapšeno je oko 130 huligana.

Jedna osoba je povređena u Karađorđevoj ulici pod za sada neutvrđenim okolnostima i njoj je prvu pomoć ukazala Žandarmerija. Policija je u potpunosti uspostavila kontrolu. Navijači su se razišli i više nema problema.

Operativna saznanja ukazuju da obezbeđenje lokala u kojima je sukob eskalirao rade navijači Partizana i zbog toga su najverovatnije navijači Zvezde upali u te objekte.

Na licu mesta bili su ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin i nacelnik PU za grad Beograd Veselin Milić. Oni su dali podršku policajcima koji su efikasno intervenisali i uspostavili javni red i mir.

Podsetimo, u tom delu grada svi lokali potpuno su bili zatvoreni, a gosti istih ostali su unutra iz straha za svoju bezbednost.

Nekoliko ekipa Hitne pomoći zaputilo se ka mestima incidenta, a povređenih, kako se navelo, bilo je i u podnožju Kalemegdana jer su se sukobljeni navijači razbežali na više strana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: