Zloglasna brigada "Al Kasam" objavila na Tviteru: Naciljali smo vaš ratni brod FOTO

Sukobi u Pojasu Gaze ne prestaju. Sumnja da je Izrael bacio fosfornu bombu, što nije potvrđeno. Broj žrtava na sravnjenoj palestinskoj teritoriji raste.

Izvor: B92
Podeli
EPA-EFE HAITHAM IMAD
EPA-EFE HAITHAM IMAD

Sirene i dalje odjekuju Pojasom Gaze, dok ceo svet apeluje da se sukob Izraela i Palestine zaustavi. Civilnih žrtava je mnogo, a pogotovo na strani Palestine, gde je stradalo više od pedesetoro dece. Zgrade na palestinskoj teritoriji padaju pod naletima izraelskih raketa i sravnjene su sa zemljom.

Ne odustaju ni jedni, ni drugi.

Prema najnovijim informacijama, oglasilo se vojno krilo Hamasa, odnosno Brigada "Al Kasam", koja je upozorila Izrael da na nišanu drži njihov ratni brod koji se nalazi uz obalu. "Izraelski ratni brod koji se nalazi kraj obale u moru je na nišanu rakete", saopštila je ta brigada.

"Započeli smo snažan raketni odgovor, kao reakciju na neprijateljske divlje agresije protiv naroda u Gazi, ikao i kontinuirane agresije nad našin narodom", navedeno je između ostalog u saopštenju brigade "Al Kasam", koja je osnovana još 1991. i koja od svog postojanja konstantno izvodi napade na izraelske mete.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 417 idi na stranu