Novi detalji smrti mladića iz Aleksinca: "Gosti restorana pokušali da mu pomognu"

Mladić A. S. (26) preminuo je sinoć posle proslave 18. rođendana u Aleksincu, javljaju mediji.

Izvor: Novosti

Ponedeljak, 17.05.2021.

09:29

Novi detalji smrti mladića iz Aleksinca:
Ilustracija: Depositphotos/ Chalabala

On je, kako pišu Novosti, sa izuzetno teškim povredama glave i kičmene moždine hitno prevezen u UKC Niš, gde je u toku noći preminuo od zadobijenih povreda.

Prema navodima ovog lista, incident je prvobitno prijavljen sinoć oko 20 sati.

"Mladić je bio u besvesnom stanju, nekoliko gostiju restorana je pokušavalo da mu pomogne. Mada nije imao vidljivih povreda, dijagnostikom je ustanovljeno da ima krvarenje u mozgu, zbog čega je odmah bilo jasno da je životno ugrožen. Nakon što mu je prva pomoć pružena u Aleksinačkoj bolnici, transportovan je na dalje lečenje u niški Univrzitetski klinički centar", kažu sagovornici za "Novosti".

Još se utvrđuje na koji način je mladić povređen, da li ga je neko udario ili je sam pao i udario glavom od beton. Policija radi na rasvetljavanju događaja, a obavešteni su i Osnovno tužilaštvo u Aleksincu i Više javno tužilaštvo u Nišu, s obzirom na to da je među gostima bilo i maloletnih lica koja podležu nadležnosti ove pravosudne institucije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

19 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: