Crna Gora odustala: Ipak ne šalje

Vojska Crne Gore ove godine ipak neće slati pešadijski vod u misiju Kfora na Kosovu i Metohiji zbog krize izazvane korona virusom i restrikcija u budžetu.

Izvor: Tanjug

Nedelja, 16.05.2021.

20:15

Crna Gora odustala: Ipak ne šalje
Shutterstock/patrice6000

Kako objašnjava CDM, ovom angažmanu, koji je bio planiran, usprotivio se jedan od lidera Demokratskog fronta Milan Knežević, koji je zapretio da će podneti interpelaciju u Skupštini protiv ministarke odbrane Olivere Injac i premijera Zdravka Krivokapića.

Iz Ministarstva odbrane rekli su Televiziji Vijesti da u misiji na Kosovu i Metohiji i dalje ostaju dva crnogorska predstavnika, jedan oficir Vojske i jedan civil iz Ministarstva, kako bi, kako navode, Crne Gora nastavila da doprinosi kolektivnom sistemu odbrane NATO-a.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: