Šapić: "Očekivao sam napade zbog ujedinjenja sa SNS-om"; "Nije mi jasno šta sam to nemoralno uradio"

Lider SPAS-a Aleksandar Šapić izjavio je večeras da je jednim delom očekivao napade na njega nakon najave o ujedinjenju SPAS-a i SNS-a.

Izvor: Tanjug

Nedelja, 16.05.2021.

21:45

Šapić:
Printskrin: TV Prva/arhiva

Ali, napadi od pojedinih su ga iznenadili.

Šapić je za TV Pink kazao da su ga najviše napadali oni koji su se svih ovih godina trudili da ga pokažu, kako navodi, kao "nebitnog" i "perifernog" političara na srpskoj političkoj sceni.

"Sada im je neverovatno jer neko tako nebitan može da izazove u njima takav bes. Konstatovali su da je to nemoralno sa moje strane, ali mi nije jasno šta sam to uradio nemoralno, a da je glup potez sa Vučićeve strane. Kada ovo sve skuptine, njima se isplati, jer će im biti lakše na sledećim izborima gde budemo zajedno nastupali", rekao je Šapić.

Ističe da je teško boriti se protiv onih koji nemaju šta da izgube i dodaje da mu u poslednjih desetak dana "stavljane reči" koje on nikada nije izgovorio, kao i potezi koje nije povukao.

"Ja nemam šta da krijem, za mene ne postoje zabranjene teme i verujem da radim dobru stvar, kao što sam uvek verovao", rekao je Šapić.

Kaže da je svaki napad u poslednje vreme primio "uzdržano".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

15 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

23 h

Podeli: