Tornado pogodio epicentar koronavirusa FOTO

Najmanje jedna osoba je poginula, a više od 60 ljudi je povređeno kada su dva različita tornada danas pogodila Kinu, javlja zvanična novinska agencija Sinhua.

Izvor: B92

Petak, 14.05.2021.

20:07

Tornado pogodio epicentar koronavirusa FOTO
Foto: Profimedia

U Vuhanu, u centralnoj provinciji Hubej, nestalo je šestoro ljudi, a 41 osoba je hospitalizovana nakon što je tornado pogodio četvrt Cajdijan u 20.39. po lokalnom vremenu, prenosi Rojters pozivajući se na agenciju Sinhua.

Kako se navodi, niko od povređenih nije u životnoj opasnosti.

Tornado je izazvao vetar brzine 23,9 metara u sekundi,koji je lomio stabla drveća i obarao barake na gradilištima, navodi se u izveštaju.

Još jedan tornado pogodio je grad Sudžou u provinciji Ðangsu na istoku Kine, usmrtivši jednu osobu i povredivši 21, od kojih se dve nalaze u teškom stanju, javlja Sinhua.

Vetar je oštetio elektroenergetske objekte i srušio nekoliko fabričkih zgrada u gradu Šengze, saopštili su vatrogasci.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: