O "kupaćim gaćama" i "konačno se otelite gospodo"

Predsednik Zoran Milanović posjetio je danas Petrinju i Majske Poljane, koje je pogodio jak zemljotres pre par meseci.

Izvor: Jutarnji list

Petak, 14.05.2021.

13:29

O
EPA-EFE/ANTONIO BAT

Tom prilikom j erekao, obraćajući se medijima, da mu je drago da je u tom razorenom području video ljude, ali i da mu je žao što radovi na obnovi objekata stoje. "Utisci su tužni. Nemam odgovor zašto se mesecima nakon potresa ništa ne radi. Nemam pojma zašto su elaborati 12.000 kuna", rekao je Milanović, a prenose hrvatski mediji.

Komentarisao je i otvaranje granica Hrvatske za izbore. "Više niko nema masku. Ako se otvaraju granice, to u redu je ako su se stekli uslovi. Nije u redu da su ljudi odavde otišli pa ne mogu da glasaju. Potresom nije pogođena cela Hrvatska", kazao je Milanović.

Osvrnuo se i na fotografije u kupaćim gaćama i kupovinu borbenih aviona. "Mene je zadnji put mama slikala u kupaćim gaćama kad sam imao 13 godina. To je nepristojno", rekao je Milanović.

Govoreći o procesu nabavke borbenih aviona, istakao da je vlada dužna da pruži neke odgovore. "Premijer opet neistinitom, nema dana da nešto ne slaže, kaže da sam se mogao uključiti, a da nisam. Ali jesam preko načelnika Glavnog štaba. Ja moram stalno da govorim da predsednik Vlade laže. To je laganje. Ili čovek ništa ne zna o državi. Imam sve informacije izunutra. Konačno se otelite, gospodo. To je bolan proces, ali rezultira jednim životom, makar i telećim", naveo je Milanović, čime je nastavio svakodnevno prepucavanje po medijima sa Plenkovićem.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: