"Šamar" Crnoj Gori preko Tvitera FOTO

Predsedavajući Delegacije Evropskog parlamenta sa Crnom Gorom, nakon usvajanja revidiranog Zakona o državnom tužilaštvu, ima sumnje o kvalitetu reformi.

Izvor: Tanjug

Petak, 14.05.2021.

07:56

Ilustracija: Depositphoto/ Xload

"Crna Gora mora da shvati ozbiljno evropske institucije kako bi ostvarila značajan progres", napisao je Vladimir Bilčik na Tviteru i istakao da se Vlada Crne Gore obavezala na evropsku perspektivu.

Poslanici Skupštine Crne Gore usvojili su izmene i dopune Zakona o Državnom tužilaštvu.

Predstavnici vladajuće većine DF-a, Demokrata, Građanskog pokreta URA su, uprkos nepovoljnom mišljenju Venecijanske komisije, podržali izmene ovog zakona, podseća podgorički portal CdM.

Za usvajanje izmene i dopune Zakona o Državnom tužilaštvu glasali su svi poslanici vladajuće većine, dok su glasanje bojkotovali poslanici opozicije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: