Vučić: Notorna laž. Zašto je Danilo meta? Da bi mene pokušali da ucenjuju

Predsednik Vučić komentarisao je objave pojedinih medija o njegovom sinu Danilu, odbacujući ih kao "notorne laži"

Izvor: B92

Petak, 14.05.2021.

23:01

Vučić: Notorna laž. Zašto je Danilo meta? Da bi mene pokušali da ucenjuju
Printskrin: Instagram/buducnostsrbijeav

Podsetimo, jedan medij preneo je da navode navijačke grupe Partizana „Južne strane 1970“ da je Danilo Vučić na sastanku vođa pojedinih navijačkih grupa crno-belih obećao pomoć države u preuzimanju južne tribine stadiona tog fudbalskog kluba.

"Reč je o krugu ljudi koji slušaju te ubice", rekao je Vučić u emsiji "Prva tema" na TV Prva, dodajući:

"Reč je o notornoj laži. Reč je o ličnom portalu Dragana Đilasa koji je pustio laži jednog dečaka od 24, 25 godina, koji je lupetao po njegovom nalogu da bi mu se dodvorio."

Naveo je da kao otac, video je da je to poruka njegovom sinu i njemu da će nastaviti da lažu.

"Ja sad pitam te novinare da izađu i kažu istinu ko im je rekao s kim se Danilo video. Naravno, nikakvo krivično delo nije počinio", kazao je Vučić.

"Zašto je Danilo meta... i zašto je bio Andrej (prim. nov. predsednikov brat) pa su se sad ućutali - jer nemaju šta više? To su uradili da bi mene emocionalno osakatili. Da bi mi ostavili traga na duši, da ne mogu da se bavim politikom i javnim poslom."

Kao razloge vidi želju da ga ucenjuju i to po ovom scenariju, po kom bi mu poslali slike sledećeg:

"Da bi se dva kriminalca iz Valjeva približili Danilu, da mu podvode ddvojke, da ga nateraju da pije, da ga nateruju da uzme drogu..."

A zašto se to neće dogoditi i to je objasnio...

"Moj odgovor na to je uvek bio samo jedan. Razlika između mene i druigh političara je da neću da platim reket. Jer ovo je direktna pretnja ubistvom mom sinu. Jeste li ga čuli da plače i kuka? Jeste li čuli mog brata kad su ga pretukli?"

Rekao je da su Vučići jedna snažna familija, gde je čak on "najslabiji" član, "jedini kom možete da vidite možda suzu u oku"

"Šta bi bilo da se nešto dogodi mom sinu? Imate neko sledeće pitanje? To je pitanje moje porodice", rekao je voditeljki.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: