Velika akcija policije u Beogradu - zaplenjeno 2,5 kilograma kokaina VIDEO

Policija u Beogradu, u dve odvojene akcije, zaplenila je 2,5 kilograma čistog kokaina, 51 gram heroina, pištolj, revolver, automatski pištolj.

Izvor: B92

Petak, 14.05.2021.

09:00

Velika akcija policije u Beogradu - zaplenjeno 2,5 kilograma kokaina VIDEO
Foto: shutterstock/ ToskanaINC

Zaplenjeno je i 214 komada municije, a uhapsila je tri osobe, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP).

Uhapšen je I.D. (60) a u kući u Sopotu koju koristi policija je pronašla oko 2,5 kilograma kokaina i elektronsku vagicu sa tragovima ove opojne droge.

U drugoj akciji, uhapšeni su V.T. (36) i N.T. (31), a pregledom V.T. policajci su pronašli novac u domaćoj i stranoj valuti, dok su pretresom stana na Paliluli u kojem neprijavljeno živi pronašli manju količinu heroina.

U drugom stanu na Čukarici koje koriste V.T. i N.T. policija je pronašla oko 50 grama heroina, dva kilograma smese za uvećanje mase opojne droge, elektronsku vagicu i mikser sa tragovima heroina, pištolj, revolver, automatski pištolj "škorpion" i 214 komada municije različitog kalibra.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, dok se V.T. i N. T. sumnjiče i za krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Oni će biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

20 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: