Sa mladima, za mlade – Održana 16. sednica Saveta za mlade FOTO

Na 16. sednici Saveta za mlade, kojom je predsedavao ministar Udovičić, predstavnici mladih i predstavnici organa i institucija usvojili su nove odluke.

Izvor: B92
Podeli
FOTO TANJUG/TANJA VALIC
FOTO TANJUG/TANJA VALIC

One se tiču obrazovanja Stalnog stručnog tima za EU dijalog mladih i Stalnog stručnog tima za implementaciju Bonskog procesa.

Članovi Saveta razmatrali su i nove inicijative i razgovarali o planiranim aktivnostima u sferi omladinske politike za naredni period.
"Svaka inicijativa koja dolazi od mladih, a zasniva se na konstruktivnom predlogu za unapređenje rada Saveta ili podrazumeva poboljšanje položaja mladih je dobrodošla i tu smo da je prihvatimo i podržimo. Uspostavili smo dinamiku zasedanja na mesečnom nivou i insistiramo na kontinuiranom i otvorenom razgovoru o svim temama koje okupiraju pažnju mladih i uveren sam da samo kroz ovakvo, zajedničko donošenje odluka, možemo postići puno u oblasti omladinske politike", izjavio je ministar Udovičić.
Ministar se tokom sednice zahvalio svim mladima koji su pokazali visoki nivo odgovornosti i vakcinisali se, naglasivši da na taj način daju najveći doprinos u borbi protiv pandemije.

FOTO TANJUG/TANJA VALIC
FOTO TANJUG/TANJA VALIC

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 104 idi na stranu