"On je krkao bozu i gusti sa šlagom, ja sam pio pivo i viski. I kremšnite je krkao"

Zagreb -- Hrvatski predsednik Zoran Milanović ponovo je danas "osuo paljbu" po premijeru Andreju Plenkoviću i ostatku vlade.

Izvor: Jutarnji list
Podeli
EPA-EFE Antonio Bat
EPA-EFE Antonio Bat

"Ajmo da razgovaramo kako se Vlada upliće u izbor predsednice Vrhovnog suda protivustavno", odmah je rekao MIlanović, od čega je zapravo počeo verbalni rat po medijima dva hrvatska lidera.

"Plenković i njegova klika krše Ustav. Izdaju saopštenja na stranicama Vlade, a gde je to Vlada navedena kao učesnik i faktor u izboru predsednika Vrhovnog suda? HDZ, u redu. To puno govori. Vlada? To je svest čoveka koji je odrastao na komunističkim i socijalističkim postulatima, to je notorna istina. Ne bi mi palo da sam bio premijer da uvlačim Vladu. To je izbor osobe koju se želi minirati, ubiti joj volju, reći da krši zakon, dovest je u vezu sa spornim HDZ-ovim zakonima, što je isto laž. To je napad na ženu za koju je Plenković rekao da je dopustila da je u negližeu povlačim po blatu. Za nikog nisam rekao da je smeće, ali da je komunistički gojenac, to da. Sretan Dan bezbednosti 13. maja, setio sam se", kazao je Milanović, pa dodao:

"On je krkao bozu i gusti sa šlagom, ja sam pio pivo i viski. I kremšnite je krkao."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 164 idi na stranu