Stamatović negira: "Ne planiram da pređem u SNS, niti je bilo razgovora"

Predsednik opštine Čajetina i lider Zdrave Srbije Milan Stamatović negirao je navode da će preći u Srpsku naprednu stranku.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Printskrin/ TV B92/ arhiva
Foto: Printskrin/ TV B92/ arhiva

"Ne planiram da pređem u Srpsku naprednu stranku, stoga mogu da kažem nisu tačni navodi da će se to dogoditi", izjavio je on.

Dodao je da "ne bi da komentariše proizvoljne izjave" i da su odnosi Zdrave Srbije i SNS korektni.

"Ne planiram da pređem u SNS, niti je bilo razgovora koji bi vodili u tom pravcu. Što se tiče našeg odnosa sa njima - ranije je bilo pritisaka, ali za sad su korektni prema nama i nema problema”, jasan je bio lider Zdrave Srbije.

Takođe, prema njegovim rečima, on nema direktnu komunikaciju sa Vučićem.

“Ni ranije nije bilo direktne komunikacije sa njim, već je sve išlo preko kabineta. Ja sam ranije rekao i ponavljam stav da bi on trebalo da predsedava dijalogom vlasti i opozicije, jer ima legitimitet za razliku od drugih”, zaključio je on za portal Nova.rs.

Podsetimo, član Glavnog odbora Srpske napredne stranke Bratislav Bata Jugović izjavio je da očekuje da će i lider Zdrave Srbije Milan Stamatović pristupiti Srpskoj naprednoj stranci i biti u njenom Predsedništvu.

"Mislim da Šapić nije jedini lider jedne stranke koja će kolektivno da pristupi SNS. Radio sam anketu u Čajetini i prilikom anketiranja građana Čajetine koji zdušno daju podršku Milanu Stamatoviću, predsedniku opštine i Zdrave Srbije, ogromna većina njih se izjasnila da više žele da vide Stamatovića u Predsedništvu Srpske napredne stranke nego da on ima svoju stranku“, rekao je on tom prilikom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 104 idi na stranu