Nova drama posle užasa u Tatarstanu: Pretio da će dići u školu u vazduh

Policija u Krimu uspela je da uhapsi osumnjičenog, koji je je želeo da vidi kako brzo mogu da reaguju ruski bezbednjaci.

Izvor: B92

Sreda, 12.05.2021.

12:49

Nova drama posle užasa u Tatarstanu: Pretio da će dići u školu u vazduh
Ilustracija: Deposit photos/igorgolovniov

Govorio je na društvenim mrežama da će aktivirati bombu u školi.

Policija na Krimu uhapsila je osumnjičenog koji je na društvenim mrežama pretio da će aktivirati bombu u školi kako bi na taj način testirao koliko efikasno funkcionišu ruske bezbednosne službe, saopšteno je danas.

Prema navodima izvora, muškarac je uhapšen u okrugu Krasnogvardejski, a pošto je objavio da će dići školu u vazduh, prenosi ruska novinska agencija TASS.

Regionalne kriminalističke službe još uvek nisu dale zvaničan komentar za medije.

Svetska javnost i dalje je pod utiskom jučerašnjeg napada na školu u Kazanju, u kome je ubijeno devet osoba. Kako se navodi, 19-godišnji napadač usmrtio je sedmoro dece i dvoje odraslih.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: