I Stamatović pristupa SNS-u?

Član Glavnog odbora Srpske napredne stranke Bratislav Bata Jugović očekuje da će i lider Zdrave Srbije Milan Stamatović pristupiti Srpskoj naprednoj stranci.

Izvor: B92
Podeli
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC/arhiva
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC/arhiva

"Mislim da Šapić nije jedini lider jedne stranke koja će kolektivno da pristupi SNS. Radio sam anketu u Čajetini i prilikom anketiranja građana Čajetine koji zdušno daju podršku Milanu Stamatoviću, predsedniku opštine i Zdrave Srbije, ogromna većina njih se izjasnila da više žele da vide Stamatovića u Predsedništvu Srpske napredne stranke nego da on ima svoju stranku“, rekao je on.

Dodao je i da ih je pitao zašto tako misle, a da su oni odgovorili da se "i Stamatović zalaže za obnovu Hrama Svetog Save, da bi i on podigao spomenik Stefanu Nemanji da je na vlasti i da bi se i on borio za Rezoluciju o srpskom stradanju u Jasenovcu".

"Ja očekujem, to je moja percepcija, nije nikakva informacija da se razumemo, da će Milan Stamatović kao i Šapić pristupiti SNS i da će biti član Predsedništva SNS“, zaključio je Jugović gostujući na Televiziji Hepi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 104 idi na stranu