Marković: Gnusne laži Tepić o meni i mojim saradnicima

Predsednik Skupštine opštine Jagodina i lider JS Dragan Marković Palma odbacio je danas tvrdnje potpredsednice Stranke slobode i pravde Marinike Tepić.

Izvor: Tanjug

Sreda, 12.05.2021.

16:58

Marković: Gnusne laži Tepić o meni i mojim saradnicima
Printscreen/TV Prva

On je odbacio optužbe o navodnim snimcima i fotografijama maloletnica u mobilnom telefonu jednog od njegovih najbližih saradnika i istakao da je reč o ''najnovijoj gnusnoj i odvratnoj laži'' koju je Tepić plasirala.

"Nikakve veze nemam ni sa kakvim snimcima, ni sa moblinim telefonima, a kamoli sa ćerkama mojih bliskih saradnika, niti sa bilo čijim ćerkama", naveo je Marković u pisanoj izjavi.

Dodao je da će tražiti psihijatrijsko veštačenje Marinike Tepić zbog optužbi koje je iznela na njegov račun i ponovio da u Jagodini niti u bilo kom mestu gde je putovao i "vodio delegacije" nije bilo sumnjivih žurki, osim, kako kaže, zvaničnih večera kojima su prisustvovali i predstavnici medija.

"Današnju njenu konferenciju za novinare kockari bi nazvali blefom, a ja ne mogu tako da je nazovem, jer je po ko zna koji put najgrublje, najgnusnije, najodvratnije napala i mene i moje najbliže saradnike, a napala je i policiju i Tužilaštvo", naveo je Marković.

Na navode Tepićeve da je jedan svedok podneo krivičnu prijavu protiv Markovića, odgovara da ga je tužio "kriminalac, kradljivac automobila i lažov", a ne svedok.

"On nije svedok ničega, jer ničega nije bilo. Može samo da svedoči o svojim krađama, kako je i gde i kome krao automobile i ko zna šta još", naveo je Marković.

Povodom navoda Marinike Tepić reagovala je i direktorka Centra za socijalni rad u Jagodini Biserka Jakovljević.

Jakovljević tvrdi da jeTepić danas zloupotrebila pretnje predstavnica jedne opozicione grupe građana njoj (Jakovljevićevoj) da će na društvene mreže postaviti neprikladne slike njene maloletne ćerke.

Jakovljević je u pisanoj izjavi navela da je slučaj prijavila policiji, koja je obavestila Tužilaštvo za visokotehnološki kriminal, i da je ta žena pritvorena i da joj je oduzet telefon o kome Tepić govori.

"Tepić je danas zloupotrebila moju maloletnu cerku u političke svrhe, a da ni jednog trenutka nije pomislila na to kako će se iznošenje u javnost moje privatne situaciju odraziti na moje dete", navela je Jakovljević, uz poruku Tepić da prestane da "laže građane Srbije".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: