"Zovu sa ovog broja i govore da radim sa Srbima. Ne nasedajte, građani"

Kako se bliže lokalni izboru u Zagrebu, kandidati i kandidatkinje za gradonačelnika glavnog grada u svojim medijskim sučeljavanjima postaju sve oštriji.

Izvor: index.hr

Utorak, 11.05.2021.

08:20

EPA-EFE FABIO FRUSTACI

Tako je bilo i sinoć.

Na HRT-u su gostovali Davor Filipović (HDZ, HSLS, HSU), Joško Klisović (SDP), Jelena Pavičić Vukičević (BM 365 - Stranka rada i solidarnosti), Vesna Škare Ožbolt (nezavisna kandidatkinja), Miroslav Škoro (Domovinski pokret, Zelena lista) i Tomislav Tomašević (Možemo!, Zagreb je naš!, NL, ORaH, Za grad).

Na samom kraju emisije Vesna Škare Ožbolt pokazala je broj telefona na papiru sa kog se navodno pozivaju ljudi u Zagrebu i diskriminišu je tvrdnjama da sarađuje sa Srbima.

Ona je tim povodm rekla i da će podneti krivičnu prijavu protiv kompanije koja stoji iza tog broja.

"Sutra, firma koja zove s ovog broja govori biračima da sarađujem sa Srbima, će dobiti krivičnu prijavu. Ne nasedajte, građani, na ove stvari jer ja sam jedini pravi izbor", kazala je Škare Ožbolt.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: