"Ako ne verujete MUP-u..."

Beograd -- Odgovarajući na pitanja poslanika, ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio da opasnost po bezbednost predsednika Srbije još traje.

Izvor: Beta
Podeli

Vulin je u Skupštini Srbije izjavio da "ni u jednom od 1.882 razgovora predsednika Aleksandra Vučića i članova njegove porodice sa 26 lica koja su bila pod operativnim obradama, nije bilo ni jednog elementa prekršajnog ili krivičnog dela".

"Ako ne verujete MUP-u, morate verovati tužilaštvu jer su te dve institucije nezavisno imale uvid u te razgovore. Da je samo jedan od tih 26 bio optužen pa osudjen, pa da kažete. Ali, ni jedan", rekao je Vulin na sednici Odbora za odbranu i unutrašnje poslove.

Odgovarajući na pitanja poslanika, rekao je da opasnost po bezbednost predsednika Vučića još traje, da i dalje postoje pretnje i da nisu u pravu oni koji ih relativizuju.

Vulin smatra da obezbeđenje predsednika treba da bude brojnije i organizovanije, i da bi oni koji mu poručuju "da dođe među narod bez obezbeđenja", sutra,bi ako se nešto desilo, prvi pitali šta je radio MUP.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 104 idi na stranu