Pronađeno troje maloletne dece u priobalju Velike Morave: Otišla da se provozaju čamcem, pa se pokvario motor

U priobalju Velike Morave pronađeno je troje dece od osam, 11 i 12 godina koja su, kako je prijavila njihova majka, sa kumovima otišla da se provozaju čamcem.

Izvor: B92

Ponedeljak, 10.05.2021.

16:59

Pronađeno troje maloletne dece u priobalju Velike Morave: Otišla da se provozaju čamcem, pa se pokvario motor
Ilustracija:Depositphotos/Chalabala

Policija i rečna policija odmah su po pozivu u 19.30 krenuli u potragu i vrlo brzo su pronašli decu nekoliko kilometara nizvodno na suprotnoj obali od mesta sa kog su isplovili.

Patrola rečne policije ih je sve prevezla policijskim čamcem do vikendice u kojoj su boravili.

Vlasnik čamca (30) je izjavio da se u toku vožnje pokvario motor i da je uspeo da ih doveze do dela obale kraj koje je voda plića.

Policija apeluje na građane da pre isplovljavanja provere ispravnost čamaca, kao i da koriste odgovarajuću zaštitnu i spasilačku opremu, naročito kad prevoze decu i neplivače.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: