Sutra nova sednica Skupštine Srbije

Skupština Srbije sutra dnevnom redu ima Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o zapošljavanju i osiguranju za slučaj nezaposlenosti.

Izvor: Tanjug
Podeli
Foto: Depositphotos/ToskanaInc
Foto: Depositphotos/ToskanaInc

Pred poslanicima je Predlog zakona o tehničkim zahtevima za proizvode i ocenjivanju usaglašenosti, izmene i dopune Zakona o pečatu državnih i drugih organa, izmene i dopune Zakona o ugovorima o prevozu u železničkom saobraćaju, te izmene i dopune Zakona o osnivanju Muzeja žrtava genocida.

Skupština će raspravljati i o potvrđivanju Memoranduma između Vlade Srbije i Vlade Komonvelta Dominike o saradnji u oblasti poljoprivrede, Predlogu zakona o potvrđivanju Ugovora između Srbije i Argentine o izručenju, kao i o uzajamnoj pravnoj pomoći u krivičnim stvarima.

Na dnevnom redu sednice je i Predlog zakona o potvrđivanju Ugovora između Srbije i Belorusije o izručenju, Predlog zakona o potvrđivanju Ugovora između Srbije i Argentine o transferu osuđenih lica i saradnji u izvršenju krivičnih sankcija.

Takođe će se raspravljati o Predlogu odluke o prestanku funkcije predsednika Prekršajnog suda u Lazarevcu i Predlogu odluke o izmenama Odluke o izboru članova i zamenika članovaodbora Narodne skupštine, koji je podnela poslanička grupa Socijalističke partije Srbije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 104 idi na stranu