"Demokrate sami sebi oštetili bilbord, pa optužuju druge"

Opštinski odbor DPS Herceg Novi demantovao je tvrdnje Demokratske Crne Gore da je neko od njihovih članova oštetio bilbord te partije.

Izvor: Pobjeda

Sreda, 05.05.2021.

17:30

Ilustracija: Shutterstock/patrice6000

Iz koalicije “Ni levo ni desno. Pravac Novi" saopštili su da je jutros u Herceg Novom uništen bilbord sa likom predsednika Opštine Stevana Katića, navodeći da je to delo "istih onih koji godinama kuju planove za obračun sa Demokratama", prenosi "Pobeda".

"Oštro osuđujemo svaki vid uništavanja promotivnih materijala bilo koje stranke ili grupacije na lokalnim izborima. Od početka DPS vodi pozitivnu kampanju za lokalne izbore koji se održavaju 9. maja. Verujemo da je to pravi način borbe protiv onih koji za 4 godine nijesu ispunili ništa što su obećavali biračima. Svaki put kad građani vide lice Stevana Katića, podsete se neispunjenih obećanja. Zato što više bilborda Demokrata, to bolje za DPS", navedeno je u reagovanju OO DPS-a Herceg Novi.

U toj partiji ističu da im je jasan pokušaj Demokrata da lažnim optužbama na njihov račun sakriju paniku zbog toga što im birači u Herceg Novom okreću leđa.

"Zbog toga su primorani da skreću pažnju na sebe, pa čak i da uništavaju sopstveni izborni materijal. Jadan je takav način vođenja političke borbe, jer obmane i laži nikada nikom nisu donele progres", naglašeno je u reagovanju.

DPS Herceg Novi poručuje da će, ukoliko do kraja izborne kampanje budu nastavljene slične optužbe, zaštitu tražiti pred nadležnim sudskim organima.

"Pa će junoše iz Demokrate i drugih političkih grupacija imati priliku da svoje klevete i izmišljotine dokazuju u redovnim postupcima pred sudom", zaključeno je u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

15 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: