Brojke su u padu, ali šta ćemo sa okupljanjima za praznike? VIDEO

Posle kraće praznične pauze, masovna imunizacija nastavljena je danas, tako da su prvu i drugu dozu mogli da prime i oni koji nisu imali zakazani termin.

Izvor: B92

Ponedeljak, 03.05.2021.

19:13

Brojke su u padu, ali šta ćemo sa okupljanjima za praznike? VIDEO
Printskrin: TV Prva

Po ko zna koji put, nadležni su još jednom pozvali građane da se vakcinišu, jer je to jedini način da se pobedi pandemija.

Dobra vest je da je broj novozaraženih u Srbiji juče pao ispod hiljadu, ali činjenica je i da se tokom praznika manje ljudi testira.

Treba da budemo zadovoljni procesom imunizacije u Srbiji, rekao je Kon i dodao da je u prestonici do sada vakcinisano 43 odsto stanovnika.

Nastavljena je vakcinacija i bez zakazivanja.

Onima kojima je druga doza zakazana bila za petak, primili su je danas, a oni koji su bili zakazani za subotu revakcinisaće se sutra.

Vakcinacija je doprinela i tome da je sve manje pacijenata u bolnicama. Da se stanje popravlja u našem zdravstvenom sistemu govori i to da je iz crvene zone posle skoro 2 meseca izašao Kliničko bolnički centar "Bežanijska kosa".

O ovoj temi opširnije pogledajte u video prilogu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

19 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: