Počeo povratak sa planina, gužva u Čačku - policija reguliše VIDEO/FOTO

Čačak -- Produženi praznični vikend je pri kraju, a većina onih koji su u petak i subotu prošli kroz naplatnu rampu moraju i da se vrate.

Izvor: RINA
Podeli
Foto: RINA
Foto: RINA

Sprema se novi kolaps na auto-putu Miloš Veliki

Na auto-putu Miloš Veliki trenutno nema većih gužvi i dužih zadržavanja u Preljini, međutim pojačan intenzitet saobraćaja primetan je na obilaznom putu oko Čačka, gde se povremeno formira kolona vozila.

"Želeći da izbegnemo velike gužve krenuli smo danas, do sada nije bilo većih zadržavanja sem kod Čačka, ali saobraćaj se odvija usporeno duž celog magistralnog puta od Užica dalje ka Beogradu", kaže Slavko Radulović iz Novog Sada, koji je nekoliko prazničnih dana, kako kaže, proveo na Tari.

Foto: RINA
Foto: RINA

U JP „Putevi Srbije“ apeluju na sve vozače da krenu na vreme kako bi se izbegle najveće gužve. Tim apelima pridružio se i ministar saobraćaja Tomislav Momirović i istakao da će izgradnjom obilaznica oko Gornjeg Milanovca, Požege i Užica gužve na auto-putu postati prošlost.

Foto: RINA
Foto: RINA

"Svedoci smo ogromnih gužvi od pre nekoliko dana, ali postavlja se pitanje kakvo bi stanje bilo da autoput ne postoji, sve bi stalo. Izgradnjom ključnih obilaznica saobraćajne gužve će biti maksimalno smanjene", naglasio je Momirović.

Foto: RINA
Foto: RINA

Foto: RINA
Foto: RINA

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 235 idi na stranu