Sprema se novi kolaps na auto-putu Miloš Veliki

Na auto-putu Miloš Veliki sutra tokom popodneva i večeri očekuje se povećan intenzitet saobraćaja, saopštilo je JP "Putevi Srbije".

Izvor: B92

Ponedeljak, 03.05.2021.

12:01

Sprema se novi kolaps na auto-putu Miloš Veliki
RINA

Ističe se da "Putevi Srbije" preduzimaju sve neophodne mere radi bržeg prolaska vozila i svi naplatni kanali biće u funkciji bez minuta pauze.

Duž auto-puta Miloš Veliki na portalima sa izmenljivom saobraćajnom signalizacijom biće istaknuta obaveštenja o zadržavanjima na naplatnim stanicama i stanju na auto-putu.

Podsetimo, u četvrtak, kao i u petak zabeležene su ogromne gužve na auto-putu Miloš Veliki, a vozila su u koloni čekala i po dva sata.

Najveći zastoj bio je na naplatnoj stanici u Preljini, gde su vozila čekala u koloni dugoj 6 kilometara. Auto-moto savez Srbije saopštio je danas da je saobraćaj u Srbiji trenutno umerenog intenziteta, kao i da se njegova frekvencija na glavnim putnim pravcima tokom popodneva može menjati i povremeno pojačavati.

Kako se navodi, ne bi trebalo da dođe do većih zastoja na mestima na kojima je saobraćaj usporen zbog započetih radova, kao ni do dužih zadržavanja na najfrekventnijim naplatnim rampama, uz povremeno veći broj vozila na pojedinim graničnim prelazima, saopštio je AMSS.

Na graničnim prelazima i naplatnim stanicama nema zadržavanja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

15 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

23 h

Podeli: