Šta je rekao Mišel nakon sastanka sa Vučićem?

Predsednik Evropskog saveta Šarl Mišelom ocenio sinoć da je saradnja sa Srbijom u borbi protiv koronavirusa i oporavku od pandemije jača nego ikada.

Izvor: B92

Utorak, 27.04.2021.

07:28

Šta je rekao Mišel nakon sastanka sa Vučićem?
Tanjug/AP Photo/Virginia Mayo, Pool

Mišel je nakon radne večere sa Vučićem na Tviteru napisao da pozdravlja kontinuiranu posvećenost predsednika Srbije evropskim integracijama i reformama.

Vučić je sinoć završio dvodnevnu radnu posetu sedišu EU.

Osnovne teme razgovora predsednika Srbije sa najvišim zvaničnicima EU bile su ubrzanje evrointegracije Srbije, infrastrukturni projekti i izgradanja pruge Beograd-Severna Makedonija, kao i nastavak dijaloga sa Prištinom.

Očekuje se da se Alekasandar Vučić ponovo nađe u Briselu 11.maja za kada je planirana nova runda dijaloga o normalizaciji odnosa Beograda i Prištine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: