Danas nastavak sednice Skupštine Srbije

Beograd -- Skupština Srbije danas nastavlja rad.

Izvor: Tanjug
Podeli

Poslanici će raspravljati o Predlogu zakona o potvrđivanju Sporazuma između Vlade Srbije i Vlade Kine o uzajamnom priznavanju programa AEO Uprave carina Ministarstva finansija i Programa za upravljanje kreditima preduzeća Generalne carinske administracije Kine.

Na dnevom redu je i Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma o podsticanju investicija između Vlade Srbije i Vlade SAD, kao i Predlog zakona o potvrđivanju Aneksa 1 Sporazuma između Vlade Srbije i Vlade Francuske o saradnji u oblasti sprovođenja prioritetnih projekata u Srbiji.

Poslanici su prošle nedelje usvojili rebalans budžeta za 2021. godinu, kao i Zakon o privremenom registru punoletnih državljana Srbije kojima se uplaćuje novčana pomoć za ublažavanje posledica panedmije.

Istovremeno su usvojene izmene Zakona o utvrđjivanju garantne šeme kao mera podrške privredi za ublažavanje posledica pandemije, kao i Zakon o utvrđivanju druge garantne šemeu okviru dodatnih mera podrške privredi zbog produženog negativnog uticaja pandemije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 92 idi na stranu