Vandalizam u Užicu, građani uplašeni FOTO

Na gradskom groblju u Užicu, u naselju Dovarje, radnici JKP "Bioktoš" posadili su tuje i ukrasno šiblje.

Izvor: B92

Petak, 23.04.2021.

17:02

Vandalizam u Užicu, građani uplašeni FOTO
Foto: RINA

Tokom noći pojedinci su ih počupali i deo je završio na ulici, a drugi deo su odneli, pa je Užičane koji su prolazili tim delom grada zatekao ružan prizor, prenosi RINA.

"Nije mi jasno kome su smetale tuje, koje su služile da gradsko groblje izgleda bar malo lepše i zelenije. Poslednjih meseci ovde se često mogu videti medicinski otpad i špricevi, što pomalo i plaši sugrađane. Moguće je i da je neko pokušao krađu, mada su to visoke biljke i teške za transportovanje. Dešavalo se ranije da kradu cveće sa groblja", rekao je za Rinu ogorčeni Užičanin.

Ovo vandalističko delo odmah je prijavljeno nadležnim organima i očekuje se da će počinioci uskoro biti pronađeni.

"Apelujemo na sve građane da vode računa o prirodi i da se ne uništava posađeno zelinilo. Još uvek čekamo odgovor iz policije i nadamo se da se ovakave situacije više neće ponavljati", rekli su u JKP "Bioktoš".
Foto: RINA
Foto: RINA

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: