Uhapšen bračni par, krali livene ventile za vodu

MUP u Kraljevu brzom i efikasnom akcijom uhapsio je I. M. (37), državljanina Crne Gore, i njegovu suprugu (47).

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 22.04.2021.

11:55

Uhapšen bračni par, krali livene ventile za vodu
EPA-EFE/Sascha Steinbach

Oni su, kako se sumnja, iz kruga jedne privatne firme ukrali osam livenih ventila za vodu.

Policija ih je zatekla nedaleko od te firme, u automobilu u kojem su prevozili ukradene predmete čija se vrednost procenjuje na oko 500.000 dinara, saopštila je danas PU Kraljevo.

Pronađeni ventili su vraćeni vlasniku firme.

I. M. je, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška krađa u saizvršilaštvu, određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Kraljevu.

Po nalogu tužilaštva, protiv njegove supruge će biti podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila isto krivično delo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

19 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: