AMSS: Za sada dobro, ali biće kiše

U Srbiji je osvanulo pretežno vedro jutro, i uslovi za vožnju su trenutno povoljni.

Izvor: B92

Četvrtak, 22.04.2021.

07:18

AMSS: Za sada dobro, ali biće kiše

Auto-moto savez Srbije međutim navodi da povremena kiša, koju meteorolozi najavljuju za popodnevne sate u južnim, a potom i u severnim krajevima naše zemlje, može stvoriti nešto zahtevnije uslove u kojima će se saobraćaj odvijati.

Sem mestimično vlažnih kolovoza i smanjene vidljivosti koju kiša po podne donosi, vozačima se preporučuje da budu pažljivi na deonicama puteva koje polaze kroz planinske predele i stenske useke, jer postoji opasnost od odronjavanja zemlje i kamenja.

Više opreza biće potrebno i na onim deonicama na kojima su radovi u toku.

Prema informacijama Uprave granične policije RS - dobijenim u 05.30 časova, zadržavanja teretnih vozila na našim graničnim prelazima na izlazu iz zemlje:
- GP Horgoš, čekaju 240 minuta.
- GP Kelebija, čekaju 180 minuta
- GP Batrovci, čekaju 180 minuta
- GP Šid, čekaju 180 minuta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: