Hitan sastanak u Podgorici

Potpredsednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović sastaće se danas sa čelnicima Uprave policije koji su rukovodili akcijom hapšenja Slobodana Kašćelana.

Izvor: Tanjug

Sreda, 21.04.2021.

09:00

Hitan sastanak u Podgorici
Ilustracija: Depositphoto/ Xload

Kašćelan, koji slovi za vođu "kavačkog" kriminalnog klana, uhapšen je sinoć, kao i još četiri osobe, javili su podgorički mediji.

Kako pišu podgoričke "Vijesti", na konsultacije kod koordinatora bezbednosnih službi pozvani su i ministar unutrašnjih poslova Sergej Sekulović i državni sekretari MUP-a Zoran Miljanić i Rade Milošević.

Navodni vođa kavačkog kriminalnog klana Slobodan Kašćelan uhapšen je sinoć zbog sumnje da je organizovao kriminalnu grupu koja je počinila i planirala više teških krivičnih dela, za koje je zaprećena kazna i do 40 godina zatvora.

To je "Vijestima" kazao izvor uključen u istragu, navodeći da su uhapšene još najmanje četiri osobe. Prema tim informacijama, Kašćelan i trojica navodnih pripadnika te grupe uhapšeni su u Kotoru, a jedan u Pljevljima.

Kašćelan je u policijskoj evidenciji označen kao jedan od vodja kavačkog klana. Osim njega, šefom tog klana policija označava Radoja Zvicera, koji u Crnoj Gori nikada nije hapšen u većim policijskim akcijama, pišu "Vijesti".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: