Bepe Grilo brani sina koji je optužen za silovanje: "Zabava mladih" VIDEO

Osnivač Pokreta pet zvezdica Bepe Grilo objavio je video poruku sa namerom da brani svoga sina koji je jedan od trojice optuženih za silovanje jedne devojke.

Izvor: Tanjug

Utorak, 20.04.2021.

09:10

Bepe Grilo brani sina koji je optužen za silovanje:
EPA/RICCARDO ANTIMIANI / POOL

Ali, sudeći prema italijanskim medijima, a svi donose vest i komentare, efekat je suprotan od namere.

Grilo tvrdi da je njegov sin nevin, optužuje devojku koja je silovana, zamera sudijama, optužuje ceo sistem, i upravo je to povod za oštre osude javnosti putem medija, ali i društvenih mreža.

Grilu se zamera da umanjuje događaj, optužuje devojku/žrtrvu, a događaj minimizira na “zabavu mladih”, optužuje javnost da pre nego sud donosi presude, a pre svega da je nedosledan jer je u slučajevima kada su bili u pitanju drugi, govorio sasvim drugačije.

"Stampa” u oštrom komentaru piše kako u ovom slučaju žene, članice Pokreta pet zezdica se ne izjašnavaju o istupu osnivača Pokreta i osuđuje takav stav.

U međuvremenu, u postupku protiv trojice učesnika silovanja, optužba je predstavila i video snimak koji potvrđuje da je u svemu učestvovala i druga devojka i da su obe devojke/žrtve bile nesvesne, pijane, u momentu nasilja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

14 h

Podeli: