Haos u Kosjeriću: Pop, koji je golman FK "Crnokose", pretučen od strane navijača; povređena i popadija VIDEO

Nakon utakmice između FK „Crnokosa“ iz Kosjerića i FK „Omladinac“ iz Zablaća, navijači tima iz čačanskog Zablaća pretukli su golmana kluba iz Kosjerića.

Izvor: RINA
Podeli
Foto: RINA
Foto: RINA

Blagoje Gavrilović, golman te ekipe, ujedno je i pop te parohije, a udarci nisu zaobišli ni njegovu ženu popadiju.

„Nakon završene utakmice navijači su sedeli u bašti lokala pored stadiona, prvo su provocirali verbalno, a onda kad su krenuli da sednu u kola vratili su se i udarali našeg golmana. On je pao na samo nekoliko centimetara od ivičnjaka, ne smem ni da zamislim šta bi bilo da je udario u njega. Popadija je bila u blizini i pokušala da ga odbrani i smiri situaciju, ali i nju su udarili nogom u predelu grudi i to sve pred očima dece“, rekao je za RINU, Zoran Antonijević predsednik FK „Crnokosa“ iz Kosjerića.

Kako ističe, paroh Blagoje je omiljeni igrač u klubu, ali i omiljen među parohijanima, a u ovom incidentu zadobio je teže telesne povrede i upućen je na bolničko lečenje u Užice.

„Na svoju odgovornost je potpisao i izašao kući, ali ima povrede glave, jedno oko mu je potpuno zatvoreno. Ovo je potpuni poraz za sport. Moram da priznam da su igrači bili fer i korektni, nakon rezultata u našu korist, ali navijači su zaista loše postupili. Ovakve situacije su nedopustive“, rekao je Antonijević.

Sveštenik Blagoje već godinama brani mrežu FK „Crnokosa“ iz Kosjerića, počeo je da trenira u klubu „Sloga“ iz Kraljeva sa kojim je bio na pragu da uđe u prvu ligu, ali je ljubav prema svešteničkom pozivu ipak preovladala, a fudbal je ostao samo hobi.

Foto: RINA
Foto: RINA

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 135 idi na stranu