Dragan Marković Palma: Ono što je izgovorila Marinika Tepić su najgnusnije laži

Ono što je danas izgovorila Marinika Tepić su najgnusnije laži koje sam ikada čuo, kaže predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma.

Izvor: B92
Podeli

“Ono što je danas izgovorila gospođa, koja je glasnogovornica Dragana Đilasa, su najgnusnije laži koje sam ikada čuo", izjavio je danas predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma povodom konferencije za novinare Marinike Tepić.

"To da ta gospođa laže, kao što sam nedavno rekao, nije ništa novo, to je već postala svakodnevnica. Jedino što je tačno što je rekla je to da će neko zbog svega ovoga morati u zatvor, a to će biti Đilasova glasnogovornica, autor laži koje je danas izgovorila", navodi Marković i dodaje:

"Ako, gospodine Đilas, mislite da lažima skrenete pažnju sa vaših sumnjivih poslova, tako što ćete da pustite svoju glasnogovornicu da laže, vređa, napada sve u Srbiji, onda ste se grdno prevarili”.

Kako navodi, Tužilaštvo ne mora da troši papir za pozive.

"Sam ću sutra otići da kažem da je Đilasova glasnogovornica izrekla užasne laži, ali će isto tako i Đilasova glasnogovornica morati da dođe u Tužilaštvo i dokaže to što priča, a moraće da dođe i taj 'gospodin' čiji su snimak pustili. Ako neko govori istinu, taj se ne krije. U Đilasovoj hijerarhiji kao da su svi pravljeni na isti kalup i svi lažu i oni i ti njihovi navodni svedoci. Đilase i glasnogovornice, niti sam ja Bil Кlinton, niti ste vi i te koje pominjete Monika Levinski. Da vašim lažima nema kraja pokazuju i reči izgovorene na vašoj konferenciji da je nekoga od nekoga strah u Jagodini, da se neki sele iz Jagodine. Iz Jagodine se ne seli niko, već se useljavaju ljudi sa porodicama. Glasnogovornice, jedino što ste rekli, a da je istina je to da će neko zbog svega ovoga morati u zatvor. Pošto to nisam ja, jer nema zašto, pripremite prugasto odelo", kaže Marković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 92 idi na stranu