Završene konsultacije SNS i SPS sa evropskim posrednicima

U Skupštini Srbije danas su završene konsultacije evropskih poslanika sa poslaničkim grupama u vezi sa međustranačkim dijalogom.

Izvor: B92

Ponedeljak, 19.04.2021.

15:21

Završene konsultacije SNS i SPS sa evropskim posrednicima

Dijalog treba da se vodi povodom poboljšanja izbornih uslova u Srbiji.

Sa Tanjom Fajon, Vladimirom Bilčkom i Knutom Flekenštajnom razgovarali su šef poslaničke grupe SPS Ðorđe Milićević i poslanik te stranke Žarko Obradović, a prethodno su sa međunarodnim posrednicima razgovarali i šef poslaničke grupe SNS Aleksandar Martinović i njegova zamenica Sandra Božić.

Prema planu, razgovori sa poslaničkim grupama trajaće do 22. aprila, a sutra imaju zakazane termine Savez vojvođanskih Mađara i Partija ujedinjenih penzionera Srbije, dok su u sredu to Jedinstvena Srbija i Socijaldemokratska partija Srbije.

U četvrtak će sa predstavnicima EP razgovarati Stranka pravde i pomirenja Muamera Zukorlića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: