Transparenti ispred stanice policije u Gračanici FOTO

Drugovi L.D, koga su prošle nedelje pretukla trojica Albanaca, postavili su danas improvizovane bilborde ispred stanice policije u Gračanici.

Izvor: B92

Nedelja, 18.04.2021.

13:53

Transparenti ispred stanice policije u Gračanici FOTO
Ilustracija: Hybrid Gfx/ Shutterstock

Postavljeni su kako bi iskazali nezadovoljstvo načinom na koji se vodi istraga u tom slučaju.

Na transparentima su bile napisane poruke: "Policija spava, zatrubi da je probudiš", "Ne budite tvrdoglavi ljudi, komšije boli ruka kad biju" i replika iz filma "Balkanski špijun": "Ajde, lepo priznaj, a Ðura će ti oprostiti što te je tukao".

Nekoliko službenika policije ubrzo je uklonilo transparente, prenosi Kosovo onlajn.

Protesti građana, koji su se održavali protekla četiri dana, danas nije bilo zbog epidemioloških mera zabrane okupljanja, ali je najavljeno da će biti nastavljeni.

L.D. (19) iz Gračanice je 13. aprila je napadnut i pretučen od strane trojice Albanaca ispred Centra građanske energije.

Napad na mladića se dogodio na 50 metara od njegove kuće, kada su iz automobila koji je, prema navodima njegovog oca, došao iz pravca Prištine izašle tri osobe i počele da psuju i viču na albanskom jeziku "privatni posed".

Policija je pokrenula istragu i ispitala Albance koji su pretukli mladića, a nakon toga ih je pustila na slobodu.

Komandir policijske stanice u Gračanici Bratislav Trajković rekao je da je u pitanju bila tuča i nesporazum.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: