Vučić se oprostio od najstarije Srpkinje Nadežde Pavlovic FOTO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je danas saučešće porodici i prijateljima Nadežde Pavlović, najstarije žene u Srbiji koja je preminula u 110. godini.

Izvor: Tanjug

Subota, 17.04.2021.

16:23

Default images

"Sa tugom sam primio vest da nas je napustila naša draga baka Nadežda. Iskreno saučešće porodici i prijateljima", napisao je Vučić na Instagram profilu Budućnostsrbijeav, uz fotografiju snimljenu tokom njegove posete Nadeždi Pavlović pre dve godine.

Prethodno je predsednik Srbije u storiju na Instagramu uputio optroštajnu poruku povodom smrti Nadežde Pavlović.

"Počivajte u miru, draga baka Nado", naveo je Vučić u objavi.

Baka Nada je 14. januara proslavila 109. rođendan, a Vučić joj je tada uputio rođendansku čestitku.

Predsednik Srbije je pre dve godine posetio Nadeždu Pavlović u njenom domu na Vračaru, nakon što je do njega došao glas da želi da ga upozna.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

15 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

23 h

Podeli: