"Da nama Srbin jedan bude gradonačelnik u gradu Zagrebu"

Na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu na štandu za prikupljanje potpisa kandidata za gradonačelnika Tomislava Tomaševića došlo je do incidenta.

Izvor: B92, Jutarnji list

Petak, 16.04.2021.

15:28

Foto: Profimedia

Grupa muškaraca prišla je osobama koje prikupljaju potpise za Tomaševića i uputila im niz uvreda.

"Ma sve su to lopovi. I ova gospođa je s njima lopov", rekao je jedan muškarac, dok je drugi govorio da varaju narod, prenosi Jutarnji list.

"Da nam Srbin bude gradonačelnik, Srbin", govorio je jedan od muškaraca.

Muškarac zadužen za prikupljanje potpisa rekao da je će zvati policiju. Jedan iz grupe okupljenih rekao je da slobodno zove, dok je drugi kazao: "Radi se o javnoj stvari, a vi bi nekom zabranili da priča i pozvali bi policiju. Vi bi pozvali policiju? Pa jesi ti normalan da pozoveš policiju, to je idiotizam".

"Imate malo mozga u glavi, kaj je vama da nama Srbin jedan bude gradonačelnik u gradu Zagreba", kazao je jedan iz skupine muškaraca koji je, između ostalog, neprimjerenim riječima vrijeđao prikupljače potpisa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: