Organizatorka TV emisije podlegla povredama nakon teške nesreće na Ibarskoj magistrali

U saobraćajnom udesu kamiona i kamioneta, koji se dogodio u 11 sati u selu Lađevci na Ibarskoj magistrali, jedna osoba podlegla je povredama.

Izvor: B92

Petak, 16.04.2021.

14:21

Organizatorka TV emisije podlegla povredama nakon teške nesreće na Ibarskoj magistrali

Žena koja je teže povređena u sudaru na Ibarskoj magistrali preminula je u Opštoj bolnici u "Studenici", dok je povređeni muškarac životno ugrožen i lekari se bore za njegov život, potvrđeno je Tanjugu u toj zdravstvenoj ustanovi.

Deo ekipe emisije "Kuća od srca" bio je u kamionetu koji je učestvovao u udesu.

Podsetimo, kako se sumnja, udes se dogodio kada je kamion „skanija“, prokupačke registracije, krećući se prema Kraljevu, naleteo na kamionet „fijat“ beogradske registracije u kojem se nalazio deo ekipe poznatog televizijskog serijala „Kuća od srca“, a koji je pokušao da se na glavni uključi sa sporednog puta, sa desne strane kolovoza, pišu Novosti.

Kako saznaje Blic, voditelj "Kuće od srca" Žarko Lazić nije bio sa ostatkom ekipe kada se udes dogodio.

Od siline udarca kamionet je bukvalno odleteo u kanal kraj desne strane puta i završio uz žičanu ogradu obližnjeg fudbalskog terena.

Teško povređene muškarca i ženu iz smrskanog kamioneta izvukli su pripadnici kraljevačke vatrogasno-spasilačke jedinice i oni su potom prevezeni u Opštu bolnicu „Studenica“ u Kraljevu.

Zbog udesa i uviđaja, saobraćaj se na ovoj deonici Ibarske magistrale odvijao naizmenično jednom kolovoznom trakom, a više okolnosti pod kojima se nesreća dogodila biće poznato nakon istrage, koja je u toku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: