Osumnjičeni negira napad na devojčicu u tržnom centru

Na saslušanju u Višem javnim tužilaštvu u Beogradu D. Š. (61) je danas negirao da je pokušao da seksualno napadne devojčicu u toaletu Tržnog centra na Zvezdari.

Izvor: B92

Četvrtak, 15.04.2021.

13:16

Osumnjičeni negira napad na devojčicu u tržnom centru
Ilustracija: ALDECA/ Shutterstock

Pokušaj napada dogodio se pre dva dana.

Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudu da mu odredi pritvor, rekla je za Tanjug portparolka tužilaštva Ivana Rakočević.

Ona je dodala da će Više javno tužilaštvo u Beogradu sprovesti dalju istragu povodom sumnji da je D.Š. izvršio krivično delo obljuba sa detetom u pokušaju.

Policija je juče saopštila da se sumnja da je D. Š. pozvao devojčicu da uđe s njim u toalet tržnog centra, gde je otkopčao pantalone, pa je poljubio u obraz, a potom i neprimereno dodirnuo.

Devojčica je pobegla, a slučaj je prijavljen policiji koja je ubrzo identifikovala i uhapsila D. Š.

Mediji su preneli da su sigurnosne kamere tržnog centra na Zvezdari snimile oko 19 sati sinoć kako muškarac odvodi 10-godišnju devojčicu u toalet, a potom i kako izlaze.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

23 h

Podeli: