U Beogradu uhapšeno pet osoba, zaplenjene različite vrste droga

Policija u Beogradu, u više odvojenih akcija, otkrila je ilegalnu laboratoriju za uzgoj marihuane.

Izvor: B92

Četvrtak, 15.04.2021.

10:01

U Beogradu uhapšeno pet osoba, zaplenjene različite vrste droga
Ilustracija: 1ToskanaINC/ Shutterstock

Zaplenili su oko 1.000 saksija sa zasadom, kao i više od kilograma različitih droga i uhapsila pet osoba zbog neovlašćene proizvodnje i prodaju droga, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Službenici MUP uhapsili su M.P. (40) nakon što su pretresom stana u beogradskoj opštini Zvezdara u kojem neprijavljeno boravi pronašli oko 530 grama kokaina i vagicu za precizno merenje.

U drugoj akciji, na Savskom vencu, otkrivena je laboratorija za uzgoj marihuane u veštačkim uslovima, zaplenila više saksija sa zasadom i uhapsila I.G. (38) i S.P. (32).

Uhapšen je i A.D. (40) nakon što je u stanu u kojem neprijavljeno boravi na Čukarici zaplenjeno oko 500 grama hašiša, oko 500 grama paracetamola, kao i vagica za precizno merenje.

U akciji policije, uhapšen je i A.Č. (34) kod koga je pronadjeno oko 50 grama heroina.

A.D. je odredjen pritvor do 30 dana, dok je ostalim osumnjičenima određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivične prijave, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: