AMSS: Niske temperature, opasnost od poledice i proklizavanja

Padavine su prestale, ali hladan vazduh koji u planinskim predelima spušta temperaturu oko nultog podeljka, donosi opasnost od poledice i proklizavanja.

Izvor: B92

Četvrtak, 15.04.2021.

06:40

AMSS: Niske temperature, opasnost od poledice i proklizavanja

Ta opasnost postoji i na onim mestima gde je zbog magle ili sumaglice kolovoz mokar, upozorava jutros AMSS.

U drugom delu dana očekuje nas porast tempratura i nešto povoljnije vremenske prilike koje će doneti lakšu vožnju i sigurnije putovanje.

Na auto-putevima i glavnim magistralnim pravcima vozače očekuje dobra prohodnost i umeren intezitet saobraćaj. Međutim, na pojednim deonicama je saobraćaj usporen zbog radova na kojima će vozačima biti potrebno više vremena za prolaz sobzirom na usporenu vožnju i naizmenično propuštanje vozila.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP " Putevi Srbije", nema zadržavanja na naplatnim stanicama. Prema informacijama Uprave granične policije, dobijenim u 5.22 časova, kamioni na Šidu, na izlazu čekaju 180, Horgošu, 120 minuta, Kelebiji 120 minuta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: