Albanci napali i pretukli srpskog mladića: "Ovo je naša imovina" VIDEO

Devetnaestogodišnji L.D. iz Gračanice napadnut je i pretučen sinoć od strane trojice Albanaca, ispred zgrade organizacije "Centar građanske energije".

Izvor: Kosovo online

Sreda, 14.04.2021.

10:06

Albanci napali i pretukli srpskog mladića:
Foto: Shutterstock/ _Alex_Alexseev

Mladić je u trenutku napada bio u društvu devojke i sestre, ali one nisu povređene.

Otac povređenog mladića D.D. potvrdio je da je njegov sin napadnut kada se vraćao kući, sinoć nešto pre 22 časa, prenose mediji.

Njega su kako tvrdi napala trojica Albanaca. Takođe je kazao da se njegov sin trenutno nalazi na bolničkom lečenju u KBC u Gračanici.

"Policija je to okarakterisala kao lake telesne povrede, ali ja se ne bih složio sa tim, mislim da je mnogo ozbiljnije od toga", kazao je kratko D.D.

Prema rečima I.A. prijatelja L.D, mladiću i devojkama su trojica nepoznatih Albanaca preprečila put kolima a potom napala L.D, rekavši mu da je "ovo njihova imovina".

"Vređali su ga i psovali, rekli su mu da je prošao pored njihovog imanja. Onda su počeli da ga tuku dok nije pao na zemlju. Devojke su vrištale, dozivale pomoć i iako nisu dobile batine, one su u veoma lošem stanju, uplašene i pod stresom", kaže Aritonović.

Za sada, navodi o napadu na mladića nisu potvrđeni od strane nadležnih u policiji u Gračanici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Podeli: