Već je odlučeno?

Jedna zemunska osnovna škola (ime poznato redakciji B92.net) dobila je obaveštenje od Ministarstva prosvete da se deca vraćaju na nastavu 19. aprila.

Izvor: B92

Sreda, 14.04.2021.

10:45

Već je odlučeno?
Shutterstock/ Monkey Business Images

U poruci, koja je prosleđena roditeljima dece koja pohađaju tu osnovnu školu preko razrednih starešina, rečeno je da je škola dobila zvanično obaveštenje da se od ponedeljka učenici od petog do osmog razreda vraćaju u školu, na nastavu.

Organizacija nastave biće neizmenjena, navedeno je još u poruci, odnosno stariji osnovci će u učionice ići svaki drugi dan, po grupama, da bi se raspored menjao naredne sedmice.

Podsetimo, na poslednjoj sednici Kriznog štaba rečeno je da će se đaci vratiti u školske klupe 19. aprila ako se broj novozaraženih stabilizuje, odnosno ukoliko epidemiološka situacija to bude dozvolila. Tada je takođe bilo najavljeno da će bar još jednom biti sagledan presek situacije razvoja epidemije koronavirusa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: