Dve žene stradale u požaru na Senjaku, jedan mladić upucan, a drugi izboden na Karaburmi

Beograd -- Protekle noći na Senjaku, u ulici Koste Glavinića kod broja 10a, dve žene stradale su u požaru, a lekarska ekipa mogla je samo da konstatuje smrt.

Izvor: Tanjug
Podeli
pixelaway/depostphotos/ilustracija
pixelaway/depostphotos/ilustracija

U 23:12 ekipa je intervenisala na Karaburmi u ulici Marijane Gregoran, jer je kod broja 33 upucan u nogu mladji muškarac koji je prenet u Urgentni centar na reanimaciju.

Nešto kasnije, na uglu ulica Marijane Gregoran i Vojvode Micka, takođe na Karaburmi, mladić starosti 20 godina isečen je nožem i hitno prevezen u Urgentni centar na reanimaciju.

Tokom noći je dežuralo 20 ekipa Hitne pomoći, plus jedna pedijatrijska i intervenisale su ukupno 93 puta, na javnim mestima 15 puta, od čega su bile četiri saobraćajne nesreće sa lakše povređenim učesnicima.

Do 6 časova ovoga jutra Hitna pomoć je obavila 21 interklinički transport kovid pacijenata koji su transportovani u kovid bolnice na području Beograda, u Zemun, Batajnicu i na Zvezdaru.

Kao i prethodnih dana, u velikom broju su se javljali i hronični bolesnici - hipertenzičari koji su loše reagovali na svoje terapije, pacijenti sa kardio-vaskularnim i respiratornim tegobama, pacijenti sa akutnim problemima i oni koji su se raspitivali za simptome kovida, sezonskog gripa ili nazeba.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 135 idi na stranu