"Kad čujete da izdajnik brani državne interese, znajte da govori Dritan Abazović"

"Kad čujete da izdajnik brani državne interese, znajte da govori Dritan Abazović", izjavio Miloš Nikolić, portparol i poslanik DPS u Skupštini Crne Gore.

Izvor: B92

Ponedeljak, 12.04.2021.

08:59

EPA-EFE Boris Pejoviæ

"Pre nego što i pomisli da izgovori bilo šta što se tiče državnih interesa, Abazoviću, osvedočenom izdajniku, manipulantu i slugi stranih interesa u Crnoj Gori, bi bolje bilo da objasni sa kakvim kredibilitetom to čini", dodao je on.

On kako ističe Nikolić, sedi "u istom društvu sa negatorima Srebrenice, samodeklarisanim četnicima i verskim fanaticima svetosavske SPC".

Prema njegovim rečima, koje su prenele Vijesti, Abazović je, "po ko zna koji put, nečasno i neistinito optužio predsednika Crne Gore Mila Đukanovića da direktno radi protiv interesa države"

Abazoviće je ranije izjavio, nakon sastanka predstavnika parlamentarne većine, da predsedniku Crne Gore Milo Đukanović i DPS rade direktno protiv Crne Gore i njenih nacionalnih interesa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: