Malčanski berberin osuđen: Žaliće se

Ninoslav Jovanović (48) iz Malče koji je osuđen na doživotnu kaznu zatvora zbog otmice i zlostavljanja devojčice kod Niša, podneće žalbu na prvostepenu presudu.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Čitalac B92/Privatna arhiva
Foto: Čitalac B92/Privatna arhiva

Advokat Milena Stojanović, branilac po službenoj dužnosti Ninoslava Jovanovića (48) koji je 5. januara ove godine osuđen na doživotnukaznu zatvora zbog otmice i produženog krivičnog dela silovanja čija je žrtva bila dvanaestogodišnjakinja, rekla je da će podneti žalbu na prvostepenu presudu.

Zbog složenosti predmeta i nastojanja da presuda bude perfektna, više od tri meseca bilo je potrebno da Viši sud pismeno izradi presudu i dostavi je advokatu odbrane, kako bi on mogao da se izjasni o žalbi.

"Presuda protiv Ninoslava Jovanovića nam je stigla, izjavićemo žalbu zbog bitne povrede odredaba krivičnog postupka, povrede krivičnog zakona i pogrešno i nepotpuno utvrđenog činjeničnog stanja", kazala je danas Stojanović, prenose mediji.

Prvu presudu doživotne robije izrečenu nakon stupanja na snagu izmena Zakonika o krivičnom postupku, zloglasnom Malčanskom berberinu, izrekla je sudija Višeg suda Tamara Savić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 135 idi na stranu