Zašto nije podignuta optužnica protiv Mike Aleksića?

Optužnica protiv učitelja glume Miroslava Mike Aleksića (68) za silovanje i seksualno uznemiravanje nije podignuta u petak iako se očekivalo, piše "Blic".

Izvor: B92

Ponedeljak, 12.04.2021.

08:43

Zašto nije podignuta optužnica protiv Mike Aleksića?
JanPietruszka/depositphotos/Ilustracija

Kako taj list saznaje, to je bio plan, ali je u međuvremenu došlo do njegove promene, jer bi trebalo da budu saslušana još dva svedoka.

Sve je bilo spremno za podizanje optužnice, a onda su advokati oštećenih predložili nove svedoke, navodi sagovornik Blica, čije ime nije navedeno.

Kako otkriva, reč je o dvojici veštaka koji su radili psihološko veštačenje glumice Milene Radulović.

Kako sada stvari stoje, novi svedoci trebalo bi da budu saslušani do kraja ove nedelje, a najverovatnije u četvrtak.

Posle toga, očekuje se i podizanje optužnice.

Kako je "Blic" pisao, psihološkom veštačenju bilo je podvrgnuto svih devet devojaka, žrtava Miroslava Mike Aleksića. Rezultati veštačenja ukazali su da su devojke govorile istinu o tome kako ih je nastavnik glume silovao i seksualno zlostavljao.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: