Mečke šetaju novovaroškim krajem FOTO/ VIDEO

Ovog aprila medvedi novovaroškog kraja očigledno da nemaju problem da siđu u civilizaciju.

Izvor: B92

Ponedeljak, 12.04.2021.

13:15

Mečke šetaju novovaroškim krajem FOTO/ VIDEO
Foto: RINA/ NP Tara

Nakon što je u jednom domaćinstvu u selu Negbine upala u ambar i odnela džak kukuruza, mečka sa dva mečeta ponovo se vratila u komšijsko dvorište gde je "provirila" kroz prozor i razvalila bravu.

"Najstariji meštani ne pamte da su mečke ikad prilazile ovako blizu kućama. Strahujem za dete koje mora da pešači oko pet kilometara do škole, a pola kilometra prolazi kroz šumu. Moramo da ga pratimo jer ne sme sam", rekla meštanka Ana Nedić.
Medvedi u selu Negbina do sada nisu napravili veću materijalnu štetu u domaćinstvima, ali bez obzira na to žitelji novovaroškog kraja strahuju za svoju bezbednost.

Pojedini meštani ovom trojcu dali su im čak i imena Ljupko, Nadica i Brankica.

Međutim, ovo selo podno Murtenice nije jedino u kom su medvedi sišli među ljude. U Jasenovu, mečka je izletala na glavni put pred automobil u kom se nalazila tročlana prodica.
Foto: Rina

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: