Beživotno telo muškarca pronađeno u automobilu: Nastradali bio blizak kriminalnom klanu?

Beživotno telo Kotoranina (46) pronađeno je danas u tom gradu u parkiranom automobilu, sa ustrelnom ranom u predelu glave, prenose crnogorski mediji.

Izvor: B92

Nedelja, 11.04.2021.

21:32

Beživotno telo muškarca pronađeno u automobilu: Nastradali bio blizak kriminalnom klanu?
Depositphotos/ Chalabala

Redakciji podgoričkih ''Vijesti'', koja navodi da je upoznata sa identitetom preminulog, nezvanično je iz Uprave policije rečeno da utvrđuju uzrok smrti, iako prve indicije ukazuju da je reč o samoubistvu.

Telo preminulog će biti poslato na obdukciju, a prema istim informacijama, nastradali je bio blizak jednom od kotorskih kriminalnih klanova, dodaju ''Vijesti''.

Portal CdM piše, pozivajući se na nezvanične izvore, da je reč o Daliboru Dabu Tomoviću (46), koji je navodno bio blizak škaljarskom klanu.

Prema informacijama CdM-a, Tomović je bio za vozačevim sedištem sa prostrelnom ranom u predelu glave, kao i da je u vozilu pronađen pištolj i da policija sumnja na samoubistvo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

22 h

Podeli: