Nije htela da plati račun, vređala radnicu pa nožem napala policajca

Žena iz Prokuplja uhapšena je zbog sumnje da je izvršila krivična dela nasilničko ponašanje i ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

Izvor: B92

Subota, 10.04.2021.

19:45

Nije htela da plati račun, vređala radnicu pa nožem napala policajca
Ilustracija: Depositphotos/ 91viperagp

T.Đ. (33) se sumnjiči da je u jednoj prodavnici u okolini Prokuplja, pošto nije htela da plati račun, nakon verbalne rasprave, radnicu uhvatila za kosu i izvukla napolje, saopštila je Policijska uprava Prokuplja.

Kada su ih meštani koji su bili ispred razdvojili, ona je ponovo ušla u prodavnicu i, kako se sumnja, razbila flašu i počela da vređa radnicu.

Potom je pobegla, a kada je policija došla ispred kuće njenog oca, T.Ð. je, kako se sumnja, izašla sa nožem i krenula ka jednom od policajaca.

Osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 časova i ona će, uz krivičnu prijavu, biti privedena nadležnom tužilaštvu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: